CUET 2022 ansøgningsproces, CUET 2022 registreringslink på nta.ac.in, CUET 2022 seneste opdateringer her

Express-foto af Deepak Joshi Central Universities Entrance Test (CUET) vil kræve, at eleverne skal prøve 40 multiple choice-spørgsmål (MCQ’er) hver i tilfælde af sprog- og domænefag og 60 MCQ’er i det generelle papir, som vil teste en kandidats generelle viden og numeriske evner blandt andre. Denne optagelsesprøve vil blive afholdt i de første to uger af juli 2022. Ifølge officiel meddelelse vil den første prøveperiode være på 3,15 timer (195 minutter), og den anden vil være en smule længere på 3,45 timer (225 minutter). Det vil være en LAN-baseret CBT (Computer Based Test), og alle spørgsmål vil være multiple choice-spørgsmål (MCQ’er). .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *