NCHM JEE 2022 udsat; tjek revideret dato

“I henhold til repræsentationer fra kandidater er det nu blevet besluttet, at det nationale råd for Hotel Management fælles adgangsundersøgelse (NCHMJEE) -2022, vil blive gennemført af National Testing Agency (NTA) på den reviderede dato,” Official meddelelse lyder. NCHM JEE 2022 registreringsprocessen begyndte den 4. februar, og den sidste dato for at ansøge er den 3. maj. Eksamen var tidligere planlagt til at blive gennemført den 28. maj, men er blevet udskudt til den 18. juni. Optagelsesprøven er for optagelse på BSc (Hospitality) og Hotel Administration) kursus ved Institutes of Hotel Management (IHM) tilknyttet National Council for Hotel Management and Catering Technology (NCHM & CT). .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *