Over 13.800 grundskoler i Gujarat har ikke adgang til computerlaboratorier: Govt

Gujarats regering informerede mandag forsamlingen om, at over 13.000 statsdrevne grundskoler ikke har computerlaboratorier. Som svar på en forespørgsel rejst af kongressens MLA Ashvin Kotwal, udtalte statens undervisningsminister Jitu Vaghani i sit skriftlige svar, at 13.818 grundskoler ikke har computerlaboratoriefaciliteter. I henhold til dataene fremlagt i forsamlingen af ​​Vaghani har det stammedominerede Dahod-distrikt 1.024 sådanne grundskoler, efterfulgt af Mehsana med 991, Chhotaudepur med 928. Patan 786, Kutch 739 og Mahisagar med 642. I sit svar sagde Vaghani i stedet for af computerlaboratorier, har delstatsregeringen besluttet at bygge “smarte klasseværelser” i skoler under deres ‘Gyankunj-projekt’ for at formidle uddannelse ved hjælp af den nyeste teknologi. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *