App med ‘moderne uddannelse’, historier om frihedskæmpere: UP-regeringens initiativ for madrasas

Med henblik på at give ‘moderne uddannelse’ vil delstatsregeringen udvikle en mobilapplikation til madrasa-studerende, som også vil omfatte livshistorier om frihedskæmpere. Minister for mindretalsvelfærd, danske Azad Ansari, meddelte dette, sagde, at regeringen ønsker, at madrasastuderende skal være ‘fulde af patriotisme’. “En mobilapp baseret på madrasa-pensum vil blive udviklet til moderne uddannelse, og der vil blive undervist i livshistorier om store mænd og frihedskæmpere. Madrasa-elever bør være fulde af patriotisme. Yogi Adityanath-regeringen vil også give tilskud til bryllupper af fattige kvinder fra det muslimske samfund,” sagde Ansari. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *