Madras High Court opretholder en kvote på 7,5 % i medicinske colleges for statslige skoleelever i Tamil Nadu

Madras High Court afgjorde torsdag til fordel for statslovgivningen, der giver 7,5 procent horisontal reservation til studerende fra offentlige skoler under lægeundersøgelse. I henhold til Live Law udtalte Madras High Court-stolen af ​​Chief Justice Munishwar Nath Bhandari og Justice D Bharatha Chakravarthy kendelser om en række anbringender, der anfægtede gyldigheden af ​​statslovgivningen, der giver 7,5 procent horisontal reservation til studerende fra regeringsskoler til lægeundersøgelse. Retten stadfæster lovens gyldighed og afgør til fordel for den stat, der giver forbehold. Dette er en udviklingshistorie. Flere detaljer afventede. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *