Ukraines styrker kontrollerer Sumy-regionen, der grænser op til Rusland: Guvernør

Rusland-Ukraine-krigen: Ruslands invasion af Ukraine er trådt ind i dag 44. Ukrainske styrker har kontrol over hele den nordøstlige region Sumy langs grænsen til Rusland, sagde dets guvernør fredag ​​og advarede beboerne mod at vende tilbage, mens det blev ryddet for miner.” Området er fri for orker,” sagde Sumy regionale guvernør Dmytro Zhyvytsky på sociale medier med henvisning til invaderende russiske tropper. “Regionen er ikke sikker. Der er mange områder, der er blevet udvundet og stadig ikke er ryddet,” sagde han.(Denne historie er ikke blevet redigeret af NDTV-medarbejdere og er automatisk genereret fra et syndikeret feed).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *