Detailinflationen stiger til 6,95 % i marts på grund af højere fødevare- og oliepriser

Detailinflationen steg i marts på grund af højere fødevare- og oliepriser. Indiens detailinflation for marts 2022 steg til 6,95 procent fra 6,07 procent i februar 2022, primært på grund af stigende fødevare- og oliepriser. Fødevareinflationen for marts steg kraftigt til 7,68 pct., mens den var 5,85 pct. i februar 2022. Detailinflationen i januar 2022 var 6,01 pct., og dermed er inflationen, som er beregnet på forbrugerprisindekset (CPI), brudt Reserve Bank of Indias (RBI) øvre tolerancegrænse på 6 procent for tredje måned i træk. Priserne på kød og fisk, mælkeprodukter, korn, tøj og fodtøj steg i marts 2022 sammenlignet med februar. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *